Ποιοί Είμαστε

Λίγα λόγια για μας

Η εταιρεία YGEIA DENT δραστηριοποιείται στο χώρο των προμηθειών υγειονομικού υλικού .
 
Ο σκοπός μας είναι η εισαγωγή και εμπορία μιας μεγάλης ποικιλίας σε οδοντιατρικά εργαλεία, υλικά, μηχανήματα, ιατρικά και παραφαρμακευτικά είδη. Οι στόχοι της εταιρείας είναι η διαρκής βελτίωση της οργάνωσης καθώς και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των πελατών της.
 
Υποχρέωση μας είναι η διαρκής ενημέρωση προς όλες τις νέες τεχνολογίες και μεθόδους που εμφανίζονται σε έναν τόσο ραγδαία εξελίξιμο κλάδο όπως είναι η οδοντιατρική. Δέσμευση μας είναι ότι όλες οι παραπάνω ενέργειες θα γίνονται πάντα με γνώμονα την συνείδηση απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία.
 
Η εταιρεία μας προμηθεύεται προϊόντα από εργοστάσια της χώρας και του εξωτερικού. Επίσης συνεργάζεται με αποκλειστικούς αντιπροσώπους ξένων εταιρειών στην χώρα μας. Τηρεί όλες τις διαδικασίες μεταχείρισης και αποθήκευσης των εμπορευμάτων της, τα οποία τα προωθεί στους πελάτες της με αποστολές συνεργαζόμενη με ταχυμεταφορικές εταιρείες ή με παραδόσεις μέσα από το δίκτυο πωλήσεων που έχει καθιερώσει.
 
Στο πελατολόγιο μας βρίσκονται τα περισσότερα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας καθώς και ιδιώτες οδοντίατροι.