Συχνές Ερωτήσεις

Προσπαθήσαμε να κάνουμε τη διαδικασία παραγγελίας όσο το δυνατόν πιο απλή! Εισάγετε τα στοιχεία πρόσβασης στο σελίδα εισόδου στο λογαριασμό σας ή δημιουργήστε νέο λογαριασμό αν είστε νέος χρήστης. Μόλις επιλέξετε τα είδη που θέλετε να αγοράσετε στo Καλάθι Αγορών σας μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά. Στην οθόνη αυτή, θα εμφανιστεί το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας και θα σας ζητηθεί ο τρόπος πληρωμής για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Μπορείτε να πληρώσετε ηλεκτρονικά με χρέωση κάρτας μέσω PayPal ή viva payments, με αντικαταβολή και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά και με αντικαταβολή !

Εάν πρόκειται για παράδοση εντός Αττικής, η παραγγελία σας παραδίδεται εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης κατόπιν επικοινωνίας.

Για αποστολές εκτός Αττικής ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.

Εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή.

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι έτοιμο να σας βοηθήσει! Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail και άμεσα θα εξυπηρετηθείτε.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας από τη σελίδα «Εξέλιξη Παραγγελίας» που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε σελίδας... πληκτρολογήστε τον αριθμό παραγγελίας σας ή τον αριθμό αποστολής της και αυτόματα έχετε εικόνα της πορείας της παραγγελίας σας.

Ygeia Dent

Ειδικευόμαστε στην πώληση, εμπορία και διανομή ιατρικού εξοπλισμού, ιατρικές προμήθειες και  γενικότερα προϊόντων που σχετίζονται με την υγεία. !

 
+30 210 6990007
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Περ. Σταύρου 9, Π. Ψυχικό

Πληρωμές

   
Web Design Co